/ trio / kvartett / osv.

DUO

BLOGG / AKTUELLT

 

16 dec 2016

En riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

önskar vi från CK DUO, med ett litet musikaliskt julkort!

Allt gott!

 

 

 

 

 

 

 

 

10 aug 2016

Ett litet live-duo-klipp från konsert på TeaterStudio Lederman, Stockholm. Vi framför Jazzlåten; "You Must Believe In Spring".

 

 

 

 

 

 

 

 

24 jan 2016

Event med Bond-Tema!

Här kommer en liten blänkare från ett stort företagsevent vi gjorde med "CK Partykvintett" - konstellationen i tisdags. Jag (Karin) och Erik Janson var sångsolister och temat under middagsinslagen var "Bond" med mängder av glamour och drama. Olika klädbyten, dansare/koreografi, scenljus och storbildsfilmer avlöste varandra, ackompanjerade av vårt profsiga band; Carl Flemsten (keys & kapellmästare) Erik Janson (gitarr förutom sång), Andreas Johansson (trummor) och Kristofer Sundström (bas). Efter middagen spelade vi även till dans för gästerna. Rolig kväll!! Klicka på bilden till vänster!

 

 

30 dec 2015

 

Jazzinspelning!

Under våra konserter och spelningar får vi ofta frågan om vi finns att lyssna på någonstans. Så nu, äntligen, efter mer än 11 års samarbete tänkte vi slå slag i saken och satsa på inspelning av framförallt lite jazzlåtar. Här ett videohopklipp av jazzlåtar från inspelning i studion.

(Calle är lite kameraskygg :) )

 

 

 

 

28 december 2015

 

Ny hemsida!!

Såhär såg vår gamla hemsida i flash-format ut, men nu har vi uppdaterat till en ny sida i Wordpress-format i stället!

Varmt välkomna hit!

Vi hoppas att den ska ge en tydlig bild av vad vi har att erbjuda, men tveka inte att höra av er för fler detaljer, frågor och förfrågningar!

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved